Nivalan "Havakka" karaokeillassa.Raija laulaa ja Kari kuvaa Pärnussa.

Jäsenmaksun voit maksaa myös suoraan pankkitilillemme:

Nivalan Eläkkeensaajat  
FI60 4749 0010 0359 11. Viesteihin Jäsenmaksu 2018.  Jäsenmaksumme v.2018 on  15.00 €. Kiitos!

Keilakilpailun tulokset Eläkeliitto vastaan Eläkkeen Saajat

Keilakilpailun henkilökohtaiset tulokset Eläkeliitto Nivalan Yhdistys vastaan Nivalan Eläkkeensaajat:

Naiset: 

1. Maija Pyy EKL, 411 pistettä

2. Marita Kiiskilä EL, 403 pistettä

3. Kaisu Mikkilä EL, 397 pistettä

4. Jaettu sija Sirkka Keskisarja EKL, 392 pistettä ja Raija Kiviniemi EKL, 392 pistettä

Miehet: 

1. Veikko Ahola EL, 520 pistettä

2. Sulevi Laurila EKL, 497 pistettä

3. Antero Erkkilä EL, 447 pistettä

4. Reino Kukkola EKL, 440 pistettä

5. Markku Pietikäinen EL, 431 pistettä

Kummasakin joukkueessa oli 12 osallistujaa yhteensä 24. Naistensarjan yhteis tulos Nivalan Eläkkeensaajat 2353 pistettä Eläkeliitto Nivalan yhdistys 2203 pistettä.Miesten sarjassa miehet Eläkeliitto Nivalan yhdistys 2432 ja Nivalan Eläkkeensaajat 2404. Kisa oli tiukka, mutta voiten vei Nivalan Eläkkeensaajst yhteispisteillä 4757 ja Eläkeliitto Nivalan yhdistys 4636 pistettä. Näin ollen kiertopalkinto tuli Eläkkeensaajille.

 

1.Nivalan Eläkkeensaajien Räppi

Me ollaan erittäin hyvii, mut EI täydellisii. Me ollaan eläkeläisii, mut ei fossiilii. Ollaan yhdessä hyvii , mut persoonii. Ollaan ystävii, pietään toisiata kii.

Me yhdessä paljon duunataa , välillä myös kotia puunataan. on kerhoja, jumppaa , kahvitteluu  on Bingoa, kirpparii, myyjäisii.Kaikki kortens kekoon laittaa saa, kykin tyylillään tai tavallaan. Ei ketään meillä hyljeksitä ei.

Meillä välillä kolottaa nilkkaa, vatsaa, päätä , mut kauan ei kolotus vaivaa meitä, kun on taas kuljettava samoja teitä. Tehdään yhdessä , mutta kukin vointinsa ja taitojensa mukaa, sillä taidoton meistä ei ole kukaan.

Yksityinen elämä on myös meillä ,sillon on kuljettava eriteillä, on lapsii ja lastenlapsii. Täytyy meidän joskus myös niitä vahtii. Sekin meiltä käy ja on mieluisaa, kun itsensä tärkeeksi tehdä saa. Toiset luontoa rakastaa, kalastaa, metsästää, kukkia kasvatta , sukkia kutoo, ruokaa laittaa tai matkaa taittaa ja itseseään likoon laittaa.

Matkatkin meistä on mukavii, siellä tutustuu uusii maisemii, ihmisii ja ennenkaikkia toisiin eläkeläisii.

Meillä matkaan on vähemmän edessäpäin, kun taakse on jäänyt, valittettavasti näin. Ei siis jätetä yksin ketään, vaan kimpassa  kuljetaan , vierekkäin.

Jos sinulla on siis tylsää, yksinäisyys vaivaa, oot tekemistä vailla, toimi siis heti tällä lailla, liity Nivalan Eläkkeensaajiin ja uusiin ystäviin, uusiin tekemisiin.

Tästä tuskin tulee levytys sopimusta, mutta tarkoituskin on aivan muu, hymyyn vetää kuulian suu. Ollaan siis ystävii, eläkeläisii ja pidetään toisista kii.

 LIITY SIIS NIVALAN ELÄKKEENSAAJII!  Kirj. Maija Pyy