Nivalan "Havakka" karaokeillassa.Raija laulaa ja Kari kuvaa Pärnussa.

Jäsenmaksun voit maksaa myös suoraan pankkitilillemme:

Nivalan Eläkkeensaajat  
FI60 4749 0010 0359 11. Viesteihin Jäsenmaksu 2020.  Jäsenmaksumme v.2020 on  15.00 €. Kiitos!

 

Oulun piirin Tulevat tapahtumat

V. 2020 toimintaa

  • Piirin kevätjuhla ja Nivalan Eläkkeensaajien 50v-juhla 28.3.
  • Piirin kesäjuhla ja Utajärven Eläkkeensaajien 50v-juhla 3.6.2020
  • Piirin bocciamestaruuskilpailut 10.6.2020 Oulu, Urheilutalo
  • Kajaanin Eläkkeensaajien 55v-juhla 15.9.2020 Kajaani. Juhlan yhteydessä järjestetään karaokekilpailu ja piiri järjestää jäsenhankintatapahtuman. 
  • Keilamestaruuskilpailu 7.10.2020 Kuusamo
  • Syyspiirikokous 18.11. Oulu
  • Rannaltaonginnan kilpailut aika ja paikka avoin
  • Valokuvauskurssi kevään kuluessa kahtena lauantaina, aika ja paikka avoin
  • Järjestötoiminnan kurssi syksyllä Oulussa yhdessä Lapin piirin kanssa, aika avoin

 

 

Nivalan Eläkkeensaajien Räppi

 

Me ollaan erittäin hyvii, mut EI täydellisii. Me ollaan eläkeläisii, mut ei fossiilii. Ollaan yhdessä hyvii , mut persoonii. Ollaan ystävii, pietään toisiata kii.

Me yhdessä paljon duunataa , välillä myös kotia puunataan. on kerhoja, jumppaa , kahvitteluu  on Bingoa, kirpparii, myyjäisii.Kaikki kortens kekoon laittaa saa, kykin tyylillään tai tavallaan. Ei ketään meillä hyljeksitä ei.

Meillä välillä kolottaa nilkkaa, vatsaa, päätä , mut kauan ei kolotus vaivaa meitä, kun on taas kuljettava samoja teitä. Tehdään yhdessä , mutta kukin vointinsa ja taitojensa mukaa, sillä taidoton meistä ei ole kukaan.

Yksityinen elämä on myös meillä ,sillon on kuljettava eriteillä, on lapsii ja lastenlapsii. Täytyy meidän joskus myös niitä vahtii. Sekin meiltä käy ja on mieluisaa, kun itsensä tärkeeksi tehdä saa. Toiset luontoa rakastaa, kalastaa, metsästää, kukkia kasvatta , sukkia kutoo, ruokaa laittaa tai matkaa taittaa ja itseseään likoon laittaa.

Matkatkin meistä on mukavii, siellä tutustuu uusii maisemii, ihmisii ja ennenkaikkia toisiin eläkeläisii.

Meillä matkaan on vähemmän edessäpäin, kun taakse on jäänyt, valittettavasti näin. Ei siis jätetä yksin ketään, vaan kimpassa  kuljetaan , vierekkäin.

Jos sinulla on siis tylsää, yksinäisyys vaivaa, oot tekemistä vailla, toimi siis heti tällä lailla, liity Nivalan Eläkkeensaajiin ja uusiin ystäviin, uusiin tekemisiin.

Tästä tuskin tulee levytys sopimusta, mutta tarkoituskin on aivan muu, hymyyn vetää kuulian suu. Ollaan siis ystävii, eläkeläisii ja pidetään toisista kii.

 LIITY SIIS NIVALAN ELÄKKEENSAAJII!  Kirj. Maija Pyy