Nivalan Elääkkeensaajien Räppi

13.12.2015

Nivalan Eläkkeensaajien Räppi

Me ollaan erittäin hyvii, mut EI täydellisii. Me ollaan eläkeläisii, mut ei fossiilii. Ollaan yhdessä hyvii , mut persoonii. Ollaan ystävii, pietään toisiata kii.

Me yhdessä paljon duunataa , välillä myös kotia puunataan. on kerhoja, jumppaa , kahvitteluu  on Bingoa, kirpparii, myyjäisii.Kaikki kortens kekoon laittaa saa, kykin tyylillään tai tavallaan. Ei ketään meillä hyljeksitä ei.

Meillä välillä kolottaa nilkkaa, vatsaa, päätä , mut kauan ei kolotus vaivaa meitä, kun on taas kuljettava samoja teitä. Tehdään yhdessä , mutta kukin vointinsa ja taitojensa mukaa, sillä taidoton meistä ei ole kukaan.

Yksityinen elämä on myös meillä ,sillon on kuljettava eriteillä, on lapsii ja lastenlapsii. Täytyy meidän joskus myös niitä vahtii. Sekin meiltä käy ja on mieluisaa, kun itsensä tärkeeksi tehdä saa. Toiset luontoa rakastaa, kalastaa, metsästää, kukkia kasvatta , sukkia kutoo, ruokaa laittaa tai matkaa taittaa ja itseseään likoon laittaa.

Matkatkin meistä on mukavii, siellä tutustuu uusii maisemii, ihmisii ja ennenkaikkia toisiin eläkeläisii.

Meillä matkaan on vähemmän edessäpäin, kun taakse on jäänyt, valittettavasti näin. Ei siis jätetä yksin ketään, vaan kimpassa  kuljetaan , vierekkäin.

Jos sinulla on siis tylsää, yksinäisyys vaivaa, oot tekemistä vailla, toimi siis heti tällä lailla, liity Nivalan Eläkkeensaajiin ja uusiin ystäviin, uusiin tekemisiin.

Tästä tuskin tulee levytys sopimusta, mutta tarkoituskin on aivan muu, hymyyn vetää kuulian suu. Ollaan siis ystävii, eläkeläisii ja pidetään toisista kii.

 LIITY SIIS NIVALAN ELÄKKEENSAAJII!  Kirj. Maija Pyy